O autoru

Anči      Svaka devojka ima svoj životni san. Neko želi da nađe princa iz bajke na belom konju. I ona samo čeka da dođe i odvede je u priču koja se završava sa “Živeli su srećno do kraja života”. Neko želi da ima porodicu i mnogo dece, igrati se sa njima, da posveti ceo njen zivot deci.
     Moja kutija želja je puna – želim da završim srednju školu, da odem na fax, da nađem posao, da imam sopstvenu sobu sa odećom. Ali moja najveća želja jeste da odem u Pariz. Posle toga bih bila najsrećnija osoba na svetu. Kada bih hodala tim ulicama, moji koraci bi bili mali i lagani – posvetila bih svu svoju pažnju radnjama koje mi se osmehuju, i uživala bih u trenucima. Otišla bih u Louvre i sve moguće znamenitosti tog grada. Najbolje bih ostavila za kraj. Možete li da pogodite? Ajfelov toranj, naravno. Dok bih stajala u liftu i gledala Pariz sa zadovoljstvom, sigurna sam da bi mi se široki osmeh ocrtavao na licu. Taj dan bi bio najbolji dan u mom životu. Ja bih bila najsrećnija osoba na svetu.
Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

You don't have to be perfect to let somebody love you. Remember, being yourself is the best way to make somebody fall in love with you :) ♥

Tailor Swift

"When I was a little girl I used to read fairy tales. In fairy tales you meet Prince Charming and he's everything you ever wanted. In fairy tales the bad guy is very easy to spot. The bad guy is always wearing a black cape so you always know who he is. Then you grown up and you realize that Prince Charming is not as easy to find as you thought. You realize the bad guy is not wearing a black cape and he's not easy to spot; he is really funny and he makes you laugh, and he has perfect hair."
%d bloggers like this: