Kako ukrotiti svoje KRITIČARE (;

PROFESOR

Pokušaj njegovu kritiku da shvatiš kao kompliment. Zapamti da profesori kritikuju samo učenike za koje misle da mogu bolje,a ne one za koje veruju da su vec dali sve od sebe.

PRIJATELJICA

Posluži se njenom kritikom kako bi se s njom još više zbližila. Biti nekom dobra drugarica znači izvlačiti najbolje od te osobe.

NEVALJALAC IZ RAZREDA

Kritika ume da bude zaista neosnovana i zlobna. Imaj na umu da takve osobe kritikovanjem drugih iskazuju sopstvene frustrcije i slabosti.

DEČKO

Razgovaraj iskreno sa njim. To ti je prilika da saznaš šta on zaista misli. Ako ti iskreno kaže kako se oseća zbog nečega što si uradila – to je već korak ka vašem snažnijem i zrelijem odnosu.

MAMA ILI TATA

Roditeljsku kritiku moraš prihvatiti kao izraz ljubavi. Iako ti se verovatno čini da te mama mrzi i najradije bi te zatvorila u kuću do kraja života, ona se bori, brine i navija za tvoje dobro.
Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

You don't have to be perfect to let somebody love you. Remember, being yourself is the best way to make somebody fall in love with you :) ♥

Tailor Swift

"When I was a little girl I used to read fairy tales. In fairy tales you meet Prince Charming and he's everything you ever wanted. In fairy tales the bad guy is very easy to spot. The bad guy is always wearing a black cape so you always know who he is. Then you grown up and you realize that Prince Charming is not as easy to find as you thought. You realize the bad guy is not wearing a black cape and he's not easy to spot; he is really funny and he makes you laugh, and he has perfect hair."
%d bloggers like this: