Kako da nosite sat kao modni detalj :)

1Satovi već neko vreme ne služe samo da pokazuju tačno vreme, oni su postali stvar prestiža i veoma važan modni detalj. Međutim, postoje neka pravila koja bi trebalo da sledite kako biste na pravi način uklopili sat sa odećom.

Danas se trendovi menjaju a sa njima i satovi koji prate modne trendove i postaju deo nezaobilaznog asesoara. Nose se uglavnom na levoj ruci i stvar su ukusa i ličnog pečata, kaže stilista modnog studija, koja je dala nekoliko predloga u kojoj prilici treba nositi elegantan, metalni ili plastični sat.

» PREKO DANA «

Što se tiče kežual izdanja tu je dozvoljena veća sloboda zavisno od ličnog stila. Mogu doći u obzir veći  satovi, upadljivi sa metalnim narukvicama. Moja preporuka su neonske boje koje su već nekoliko sezona apsolutni trend.

» POSLOVNI I ELEGANTNI STIL «

Kod žena je dozvoljena veća sloboda samim tim što postoji veći izbor oblika satova. I dalje bi se kod poslovnog izgleda zadržala na mirnijim varijantama, eventualno ovde imamo satove sa različitim oblicima narukvica , alki su nezaobilazni klasični satovi sa kožnim narukvicama kao siguran izbor.

» CIRKONI ZA VEČE «

Što se tiče izlazaka tu se savršeno uklapa veliki sat sa cirkonima. Uz ovakav sat definitivno morate imati jednostavniju garderobu, samim tim što su oni jako upadljivi.
Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

You don't have to be perfect to let somebody love you. Remember, being yourself is the best way to make somebody fall in love with you :) ♥

Tailor Swift

"When I was a little girl I used to read fairy tales. In fairy tales you meet Prince Charming and he's everything you ever wanted. In fairy tales the bad guy is very easy to spot. The bad guy is always wearing a black cape so you always know who he is. Then you grown up and you realize that Prince Charming is not as easy to find as you thought. You realize the bad guy is not wearing a black cape and he's not easy to spot; he is really funny and he makes you laugh, and he has perfect hair."
%d bloggers like this: